Ons teamSuzanne Brienen (Eigenaresse én Zwemjuf)
Lesdag(en) en leslocatie:
maandagmiddag, Landal De Vers in Overloon.
Dinsdagmiddag, Basic-Fit Gennep.
Zondagochtend, Basic-Fit Gennep.

Juf Suzanne woont samen met haar partner en twee kinderen in Sint Anthonis.
In 2008 heeft ze aan het CIOS in Arnhem haar diploma tot ‘Allround zwembadmedewerker’ behaald. Suzanne heeft altijd fanatiek gezwommen en is op haar 18 jarige leeftijd begonnen met geven van zwemlessen aan kinderen en volwassenen. In 2012 heeft ze haar eigen privé zwemschool opgestart, een droom die uitkwam! Door haar enthousiaste en prettige manier van lesgeven voelen de Zwemkanjes zich snel op hun gemak.

Naast de uren in het zwembad is Suzanne actief als Beweegcoach bij Beweegplezier op maat. In samenwerking met verschillende gemeentes stimuleert ze kinderen en volwassenen naar een actieve gezonde leefstijl.

'Naast alle administratieve taken rondom mijn zwemschool, vind ik het lesgeven en meedraaien op de groepen nog steeds ontzettend leuk! Ieder kind is uniek en verdient het om met plezier naar de zwemles te kunnen gaan. Tijdens mijn lessen gebruik ik veel fantasie en vervolgens zie ik de kinderen ‘vriendjes’ worden met het water. Het geeft zo veel voldoening om kinderen met passie en plezier te kunnen opleiden naar het Zwem ABC.
Juul Duijkers
Lesdag(en) en leslocatie:
Zondagochtend, Basic-Fit Gennep.

Juf Juul woont in Vierlingbeek samen met haar partner en dochtertje.
In 2012 is Juul afgestudeerd aan de HAN. Hier heeft ze de opleiding Pabo gevolgd. Juul is werkzaam als leerkracht in het voortgezet speciaal onderwijs en naast de uurtjes voor de klas werkt ze met veel plezier bij Zwemkanjers.

Juul is gediplomeerd zwemonderwijzer. Ze heeft deze diploma’s op het CIOS te Arnhem behaald. Juul is op 18 -jarige leeftijd begonnen met zwemles geven en ze geniet nog iedere keer van de lieve, enthousiaste zwemkanjers.

 ‘Het is een ontzettende leuke combinatie: lesgeven in het water als op school voor de klas. Het is super om kinderen van te mogen opleiden vanaf de eerste zwemles tot aan het zwemdiploma!’

Maaike Dukelo
Lesdag(en) en leslocatie:
Maandagmiddag, Landal De Vers in Overloon.


Maaike, mama van een dochter en woonachtig in Sint Anthonis.
 Maaike is een fanatieke wedstrijd zwemster geweest en heeft op Nationaal niveau mee mogen doen. 
Ze heeft jarenlang zwemtrainingen mogen verzorgen aan kinderen en volwassenen op sportief topniveau en niet te vergeten de ABC zwemlessen.
 Naast de zwemles runt ze samen met haar partner een eigen winkel voor zwemkleding en accessoires in Uden.

'Ik ben een rustige, gedreven instructrice en ontzettend gemotiveerd om kinderen met plezier op te leiden tot zwemkanjer. Mijn kwaliteiten liggen bij mijn kennis en vaardigheden.
Ik vind het belangrijk om kinderen met plezier en structuur de juiste zwemtechnieken aan te leren en het maximaal haalbare eruit te halen.
 Ik heb zelf de ervaring, wanneer je vanaf jongs af aan met plezier met water in contact komt, en goed leert zwemmen, je hier levenslang plezier aan zult beleven.
'
Sanne Kerkhoff 
Lesdag(en) en leslocatie:
Woensdagmiddag, Landal De Vers in Overloon.

Sanne woont samen met haar vriend in Nijmegen en staat bekend als een enthousiaste, vriendelijke juf waarbij kinderen zichzelf kunnen zijn.

'Ik ben in 2008 afgestudeerd als sportinstructrice aan het ROC Sport- en bewegen. Sindsdien heb ik in verschillende vormen lessen gegeven aan kinderen. Nadien heb ik de opleiding tot schoonheidsspecialiste afgerond. Ik werk al jaren voor een groot beautyconcern. Het gemis van sportief bezig zijn en het lesgeven aan kinderen is de laatste jaren steeds groter geworden. In 2018 heb ik ervoor gekozen om mijn werk als schoonheidsspecialiste te gaan combineren met het geven van zwemlessen. Ik doorliep de opleiding tot zwemonderwijzer ABC en nu kan ik met trots zeggen: ik ben enorm blij met deze keuze.
Het is zo ontzettend leuk om mijn werk te kunnen combineren. 

Sanne Wennekers

Lesdag(en) en leslocatie:
Vrijdagmiddag, Basic-Fit Gennep

Sanne Wennekers is woonachtig in Oeffelt en heeft tijdens de opleiding Sport- en bewegen in 2017 het keuzevak zwemonderwijs gevolgd en stage gelopen bij Zwemkanjers. Naast de zwemles is Sanne werkzaam als pedagogische medewerker in de kinderopvang.

'Het lesgeven in kleine groepjes vind ik erg fijn, op deze manier kan ik ieder kind de individuele aandacht geven die hij/zij verdiend. Het is ontzettend leuk om kinderen te laten ontdekken dat zwemmen leuk is en samen toewerken naar het moment van afzwemmen. Ik geniet ontzettend van de stralende gezichtjes als ze weer iets nieuws hebben geleerd. Milou van Eldik (Teamleider)
Lesdag(en) en leslocatie: 
Maandagmiddag, Basic-Fit Gennep.
Woensdagmiddag, Landal De Vers in Overloon.
Donderdagmiddag, Basic-Fit Gennep
Vrijdagmiddag, Basic-Fit Gennep.
Zaterdagochtend, Basic-Fit Gennep.

Juf Milou woont in Boxmeer en heeft in 2013 haar sportopleiding gehaald via het CIOS in Arnhem en is opgeleid tot allround zwemonderwijzer.
Naast de uren in het zwembad vervuld Milou verschillende administratieve werkzaamheden voor Zwemkanjers.

Milou staat bekend als een vlotte, enthousiaste juf die weet van aanpakken. Naast zwemmen doet Milou fanatiek aan volleybal.

'Iedere week geniet ik weer zodra ik met mijn Zwemkanjers het water in duik. Het is ontzettend waardevol dat ik een steentje bij mag dragen aan hun ontwikkeling.  Naast de zwemlessen ABC  presenteer en coördineer ik met heel veel plezier het diploma zwemmen. Samen met mijn collega's proberen we er iedere keer weer een feestje van te maken.
Ik haal heel veel voldoening uit de blije en trotse gezichtjes van de kinderen (en de ouders) wanneer ze hun diploma behaald hebben.'
Sanne van Driel

Lesdag(en) en leslocatie: 
Woensdagochtend, Basic-Fit Gennep.

Juf Sanne woont in Wanroij en is afgestudeerd als Allround zwemonderwijzer aan het CIOS in Arnhem. Naast de uurtjes in het water verzorgd Sanne EHBO cursussen voor kinderen en volwassenen en is ze actief bij verschillende reddingsbrigades.

Sanne is een ervaren geduldige juf en sinds 2014 werkzaam voor Zwemkanjers. Sanne houdt zo nu en dan wel van een grapje.

'Het werken in kleine groepjes en de privé sfeer spreekt me ontzettend aan. Ik ben zelf een echte waterrat en vind het belangrijk dat kinderen spelenderwijs leren, hierdoor blijft het zwemmen leuk voor ze en krijgen de kinderen de vaardigheden sneller onder de knie!'


 

Pascalle Wittebrood

Lesdag(en) en leslocatie: 
Dinsdagmiddag, Basic-Fit Gennep
Woensdagmiddag, Basic-Fit Gennep

Juf Pascalle woont in Gennep en verzorgd op twee middagen zwemlessen voor onze Zwemkanjers. Pascalle is moeder van twee kinderen en weet op een zeer prettige wijze kinderen op te leiden naar het Zwem ABC. Pascalle staat bekend als een ervaren, vrolijke juf en verzorgt naast de zwemles ook Aquafit lessen voor volwassenen.

‘Ruim 17 jaar geleden kon ik van mijn hobby mijn beroep maken en werd ik senior zwemonderwijzer. Ik ben een echte zwemfanaat en lesgeven doe ik nog steeds met heel veel passie en plezier. Het lesgeven in kleine groepjes en het differentiëren tussen verschillende niveaus vind ik een ontzettend leuke uitdaging.’ 

Steffi Burgers

Lesdag(en) en leslocatie:
Woensdag, ochtend/middag Basic-Fit Gennep
Donderdagmiddag, Basic-Fit Gennep
Vrijdagmiddag, Basic-Fit Gennep
Zaterdagochtend, Basic-Fit Gennep.


Juf Steffi is woonachtig in Arcen en is met haar 15 zwemdiploma’s een echte waterrat. 
Ze heeft ruim 18 jaar zelf fanatiek aan synchroonzwemmen gedaan, in combinatie met het geven van zwemtraining aan kinderen tussen de 5 en 10 jaar. 

Steffi is in 2015 afgestudeerd aan de opleiding toerisme en recreatie.
 Het is altijd een wens geweest om van haar passie ‘zwemmen’ haar beroep te maken. Dit is de reden dat Steffi er in 2017 voor heeft gekozen om de opleiding tot zwemonderwijzer te gaan halen. 
Ze heeft sindsdien bij verschillende zwemscholen in deze regio ervaring op mogen doen. Naast het lesgeven, is Steffi actief in het examenteam tijdens de momenten van diplomazwemmen.

'Om kinderen vanaf de eerste zwemles tot het behalen van het zwemdiploma C te mogen leren zwemmen geeft mij ontzettend veel plezier. Het is elke keer weer genieten om te zien hoe snel kinderen groeien en hun eigen grenzen verleggen.
 Ik ben een ervaren, vrolijke, gedreven zwemjuf die kinderen op een duidelijke, gestructureerde manier kan leren zwemmen.
 Hierbij is een hele grote dosis plezier aanwezig, af en toe gek doen hoort daar natuurlijk ook bij!'


 

Ymke Jansen
Lesdag(en) en leslocatie:
Zaterdag, Basic-Fit Gennep

Ymke heeft in 2018 stage gelopen bij Zwemkanjers en is sindsdien het water niet meer uit te krijgen.
De stage is zo goed bevallen waardoor ze er als zwemjuf een bijbaantje aan heeft overgehouden.

Juffrouw Ymke is een enthousiaste zwemjuf, zit boordevol energie, en weet met haar rijke fantasie van iedere zwemles een feestje te maken! Naast de uren in het zwembad werkt Ymke als pedagogisch medewerkster in de kinderopvang en bakt ze de pannenkoeken bruin bij de Pannenkoekenbakker in Plasmolen.

'Ik vind het ontzettend belangrijk om plezier te maken tijdens de les. De sfeer van de les moet goed zijn, juist dan komen de kinderen graag naar de zwemles toe.
Tijdens mijn lessen probeer ik zoveel mogelijk in te spelen op de beleveniswereld van het kind, hiervoor gebruik ik graag mijn fantasie!'


Basic-Fit Gennep
Kleermakersgroes 14
6591 KH Gennep

De Vers Overloon
Raaijweg 25
5825 AL Overloon

Suzanne Brienen
0485 - 346894
info@zwemkanjers.nl

 

Algemene Voorwaarden | Privacy Statement
@2019 Zwemkanjers | Webdesign: Dix Design