Diplomazwemmen

Diplomazwemmen

Afzwemmen is een feest

Fitland Gennep Diplomazwemmen AZaterdag van 12.15 – 13.30Uw kind krijgt in de zwemles een uitnodiging mee als hij/zij in aanmerking komt voor het diploma zwemmen.Dit feestelijke moment wordt georganiseerd op zaterdagmiddag bij Fitland in Gennep. Er wordt afgezwommen in een groep van max. 6 kinderen per examen.
Familie is van harte welkom om te komen kijken in de zwemzaal, max. 4 volwassenen.Overige familie kan het examen live volgen via de televisie in de horeca . We sluiten af met een diploma uitreiking in de horeca van Fitland.

Zwembad Pica Mare in GennepDiploma zwemmen  B&CZaterdag van 13.45 – 14.45.
Uw kind krijgt in de zwemles een uitnodiging mee als hij/zij in aanmerking komt voor het diploma zwemmen. Dit feestelijke moment wordt door Zwemkanjers georganiseerd in het zwembad van Pica Mare Gennep.
Familie is van harte welkom om te komen kijken, max. 4 volwassene per Zwemkanjer.
Wij adviseren u om samen met uw zoon/dochter te gaan ‘vrij zwemmen’ in het zwembad van Pica Mare, zodat hij/zij bekend is met de locatie en het zwembad!

Landal de Vers in OverloonWoensdag diplomazwemmenNiveau A + B 18.15Niveau C 18.00u
Uw zoon/dochter krijgt in de zwemles een uitnodiging mee als hij/zij in aanmerking komt voor het diploma zwemmen.Dit feestelijke moment wordt georganiseerd bij Landal de Vers in Overloon. Familie is van harte welkom om te komen kijken, max. 4 volwassene per leerling.

De geplande examendata treft u op deze website onder AGENDA.


Fitland Gennep
Kleermakersgroes 14
6591 KH Gennep

De Vers Overloon
Raaijweg 25
5825 AL Overloon

Suzanne Brienen
0485 - 346894
info@zwemkanjers.nl

 

Algemene Voorwaarden | Privacy Statement
@2019 Zwemkanjers | Webdesign: Dix Design