Ons teamSuzanne Brienen (Eigenaresse én Zwemjuf)

Lesdag(en) en leslocatie:
maandagmiddag, Landal De Vers in Overloon.
Donderdag, De Groes - Gennep
Zondagochtend, De Groes - Gennep. Juf Suzanne woont samen met haar partner en twee kinderen in Sint Anthonis.

In 2008 heeft ze aan het CIOS in Arnhem haar diploma tot ‘Allround zwembadmedewerker’ behaald. Suzanne heeft altijd fanatiek gezwommen en is op haar 18 jarige leeftijd begonnen met geven van zwemlessen aan kinderen en volwassenen. In 2012 heeft ze haar eigen privé zwemschool opgestart, een droom die uitkwam! Door haar enthousiaste en prettige manier van lesgeven voelen de Zwemkanjes zich snel op hun gemak. Naast de uren in het zwembad is Suzanne actief als Beweegcoach bij Beweegplezier op maat. In samenwerking met verschillende gemeentes stimuleert ze kinderen en volwassenen naar een actieve gezonde leefstijl.

'Naast alle administratieve taken rondom mijn zwemschool, vind ik het lesgeven en meedraaien op de groepen nog steeds ontzettend leuk! Ieder kind is uniek en verdient het om met plezier naar de zwemles te kunnen gaan. Tijdens mijn lessen gebruik ik veel fantasie en vervolgens zie ik de kinderen ‘vriendjes’ worden met het water. Het geeft zo veel voldoening om kinderen met passie en plezier te kunnen opleiden naar het Zwem ABC.


 

Pleun van Hout

Lesdag(en) en leslocatie:
Maandagmiddag, De Groes - Gennep.

Juf Pleun is opgegroeid in Ottersum en woont nu in Nijmegen. Juli 2020 is ze afgestudeerd aan de HAN, opleiding Sportkunde. Ze volgt momenteel aan de Radboud Universiteit, de Pre-Master: Pedagogische wetenschappen.

Pleun is naast een ‘slimme meid’ een fanatieke volleybalster en speelt op het een na hoogste niveau van Nederland volleyballen bij Activiva in Sint Anthonis. Pleun heeft in 2017 stage gelopen bij Zwemkanjers. Dit is zo goed bevallen dat ze in 2020 gesolliciteerd heeft en de opleiding Allround Zwemonderwijzer heeft afgerond. Een sportieve, zorgzame zwemjuf met heel veel specialisme op het gebied van zwemmen met een beperking. 
Tessa Mekke

Lesdag en leslocatie:
Donderdagmiddag, De Groes - Gennep.
Vrijdagmiddag, De Groes - Gennep

Juf Tessa is woonachtig in Ede en heeft haar MBO diploma in de evenementenorganisatie behaald, ze kwam er achter dat dit helaas toch niet helemaal haar ding was. Haar hart ligt toch meer in de sport en daarom koos ze ervoor om naar een andere richting te gaan kijken. Ze doet zelf aan korfballen en geeft ook al een aantal jaar training aan verschillende jeugdteams. In het jaar 2020/2021 heeft Tessa stage gelopen bij Zwemkanjers. Vanaf het moment dat ze bij Zwemkanjers begon voelde ze zich al helemaal thuis en na haar stageperiode heeft ze besloten om de opleiding zwemonderwijzer te gaan volgen. Tessa zal op verschillende dagen werkzaam zijn zowel op kantoor als in het water. 'Het zwemmen in combinatie met lesgeven aan kinderen heeft mij zo erg getrokken dat ik hiervan mijn beroep wil gaan maken. Het geeft mij veel energie als ik de kinderen met een lach op hun gezicht zie zwemmen, en dat ze zich elke les blijven ontwikkelen. Ik kijk erg uit naar de komende periode!'


Maaike Dukelo

Lesdag(en) en leslocatie:
Maandagmiddag, Landal De Vers in Overloon

Juf Maaike is mama van dochter Jinte en woonachtig in Sint Anthonis.Maaike is een fanatieke wedstrijdzwemster geweest en heeft dit op Nationaal niveau mogen doen. Daarna heeft Maaike jarenlang zwemtrainingen mogen verzorgen aan kinderen en volwassenen op sportief topniveau en niet te vergeten de ABC zwemlessen.Naast het genieten van haar dochter zijn Maaike en haar partner druk bezig met hun eigen bedrijf. www.zwemspullen.nl. Een specialistische winkel voor zwemkleding en accessoires in Uden.

Ik ben een rustige, enthousiaste, gedreven instructrice en ontzettend gemotiveerd om kinderen met plezier op te leiden tot zwemkanjer. Mijn kwaliteiten liggen bij mijn kennis en vaardigheden.Ik kijk er naar uit om met plezier en structuur de kinderen de juiste zwemtechnieken aan te leren en het maximaal haalbare eruit te halen.Ik heb zelf de ervaring, wanneer je vanaf jongs af aan met plezier met water in contact komt, en goed leert zwemmen, je hier levenslang plezier aan zult beleven.Ik kijk er naar uit om kennis te maken met alle Zwemkanjers en met jullie papa's en mama's. Tot in het zwembad! 


Sally Cox

Lesdag(en) en leslocatie: 
Maandagmiddag, De Groes - Gennep.
Woensdagmiddag, De Vers - Overloon.  

Juf Sally woont samen met haar man en twee kinderen in Wansum en verzorgd op twee middagen zwemlessen voor Zwemkanjers. Sally staat bekend als een vrolijke juf en weet op een zeer prettige wijze kinderen op te leiden naar het Zwem ABC!

‘Een aantal jaren geleden kon ik van mijn hobby mijn beroep maken en werd ik zwemonderwijzer. Ik ben een echte zwemfanaat en lesgeven doe ik met heel veel passie en plezier. Het lesgeven in kleine groepjes is ontzettend fijn. Naast de uurtjes in het water vind ik het ook ontzettend leuk om mee te helpen met administratieve werkzaamheden op ons kantoor.Milou van Eldik (Teamleider)
Lesdag(en) en leslocatie: 
Maandagmiddag, De Groes - Gennep.
Dinsdagmiddag, De Groes - Gennep.
Woensdagmiddag, Landal De Vers in Overloon.
Zaterdagochtend, De Groes - Gennep.

Juf Milou woont in Boxmeer en heeft in 2013 haar sportopleiding gehaald via het CIOS in Arnhem en is opgeleid tot allround zwemonderwijzer. Naast de uren in het zwembad vervuld Milou verschillende administratieve werkzaamheden voor Zwemkanjers. Milou staat bekend als een vlotte, enthousiaste juf die weet van aanpakken. Naast zwemmen doet Milou fanatiek aan volleybal en tennis. 'Iedere week geniet ik weer zodra ik met mijn Zwemkanjers het water in duik. Het is ontzettend waardevol dat ik een steentje bij mag dragen aan hun ontwikkeling.  Naast de zwemlessen ABC  presenteer en coördineer ik met heel veel plezier het diploma zwemmen. Samen met mijn collega's proberen we er iedere keer weer een feestje van te maken.
Ik haal heel veel voldoening uit de blije en trotse gezichtjes van de kinderen (en de ouders) wanneer ze hun diploma behaald hebben.' 
Steffi Burgers

Lesdag(en) en leslocatie:
Maandagmiddag, Landal De Vers in Overloon.
Woensdag, De Groes - Gennep.
Vrijdagmiddag, De Groes - Gennep.
Zaterdagochtend, De Groes - Gennep.

Juf Steffi is woonachtig in Cuijk en is met haar 15 zwemdiploma’s een echte waterrat. Ze heeft ruim 18 jaar zelf fanatiek aan synchroonzwemmen gedaan, in combinatie met het geven van zwemtraining aan kinderen tussen de 5 en 10 jaar. Steffi is in 2015 afgestudeerd aan de opleiding toerisme en recreatie. Het is altijd een wens geweest om van haar passie ‘zwemmen’ haar beroep te maken. Dit is de reden dat Steffi er in 2017 voor heeft gekozen om de opleiding tot zwemonderwijzer te gaan halen. Ze heeft sindsdien bij verschillende zwemscholen in deze regio ervaring op mogen doen en wij zijn ontzettend blij dat ze ons team vanaf januari 2019 komt versterken. Naast het lesgeven, is Steffi actief in het examenteam tijdens de momenten van diplomazwemmen.

'Om kinderen vanaf de eerste zwemles tot het behalen van het zwemdiploma C te mogen leren zwemmen geeft mij ontzettend veel plezier. Het is elke keer weer genieten om te zien hoe snel kinderen groeien en hun eigen grenzen verleggen. Ik ben een ervaren, vrolijke, gedreven zwemjuf die kinderen op een duidelijke, gestructureerde manier kan leren zwemmen. Hierbij is een hele grote dosis plezier aanwezig, af en toe gek doen hoort daar natuurlijk ook bij!'


Rob van der Linden (invaller)

Lesdag(en) en leslocatie:
Woensdagmiddag, De Vers Overloon

Meester Rob is woonachtig in Son en Breugel en is een fanatiek handballer op hoog niveau. Naast dat is Rob een dag in de week werkzaam bij Zwemkanjers kan je hem ook vinden in de Decatlon in Best. Tijdens zijn studie ontstond zijn passie voor de zwemles. Ondertussen heeft hij al een aantal jaar ervaring in het zwemonderwijs.  'Zwemles geef ik met veel plezier! Ik vind het geweldig om te zien hoe kinderen zich kunnen ontwikkelen op hun eigen manier en tempo, om uiteindelijk naar buiten lopen met een prachtig diploma.'


Stephanie van Mil

Lesdag(en) en leslocatie: 
Woensdagmiddag, De Groes - Gennep.
Vrijdagmiddag , De Groes - Gennep  

Stephanie woont samen met haar partner en dochtertje in Sint Anthonis en geeft al jaren danslessen aan kinderen en volwassenen. In 2022 is Stephanie met veel enthousiasme gestart met de opleiding tot zweminstructrice. 

Ik geniet van het lesgeven en het voelt zo goed om kinderen iets te mogen leren waar ze heel hun leven plezier aan hebben. 


Luca Jilissen

Lesdag en leslocatie: 
Zaterdag, De Groes - Gennep.

Luca is woonachtig in Beugen en studeert Sportkunde aan de HAN in Nijmegen. Luca is een sportieve meid en heeft in 2021 een jaar bij Zwemkanjers stage gelopen. Dit is zo goed bevallen waardoor Luca sinds 2022 werkzaam is voor onze organisatie!

’Tijdens mijn stage heb ik heel veel mogen leren en verschillende doelgroepen mogen lesgeven. Van kinderen tot senioren en zwemmers met een lichamelijke en/of verstandelijke beperking. Iedere zaterdag geef ik zwemles met heel veel plezier! Ik vind het geweldig om te zien hoe de kids  zich ontwikkelen. Daarnaast mag ik assisteren tijdens het afzwemmen, een feest waar we met z’n allen van genieten!'


De Groes - Gennep
Kleermakersgroes 14
6591 KH Gennep

De Vers Overloon
Raaijweg 25
5825 AL Overloon

Zwemkanjers
06-83410367
info@zwemkanjers.nl

 

Algemene Voorwaarden | Privacy Statement
@2019 Zwemkanjers | Webdesign: Dix Design