Ons teamSuzanne Brienen (Eigenaresse én Zwemjuf)

Lesdag(en) en leslocatie:
maandagmiddag, Landal De Vers in Overloon.
Donderdag, Basic-Fit Gennep.
Zondagochtend, Basic-Fit Gennep.

Juf Suzanne woont samen met haar partner en twee kinderen in Sint Anthonis.

In 2008 heeft ze aan het CIOS in Arnhem haar diploma tot ‘Allround zwembadmedewerker’ behaald. Suzanne heeft altijd fanatiek gezwommen en is op haar 18 jarige leeftijd begonnen met geven van zwemlessen aan kinderen en volwassenen. In 2012 heeft ze haar eigen privé zwemschool opgestart, een droom die uitkwam! Door haar enthousiaste en prettige manier van lesgeven voelen de Zwemkanjes zich snel op hun gemak. Naast de uren in het zwembad is Suzanne actief als Beweegcoach bij Beweegplezier op maat. In samenwerking met verschillende gemeentes stimuleert ze kinderen en volwassenen naar een actieve gezonde leefstijl.

'Naast alle administratieve taken rondom mijn zwemschool, vind ik het lesgeven en meedraaien op de groepen nog steeds ontzettend leuk! Ieder kind is uniek en verdient het om met plezier naar de zwemles te kunnen gaan. Tijdens mijn lessen gebruik ik veel fantasie en vervolgens zie ik de kinderen ‘vriendjes’ worden met het water. Het geeft zo veel voldoening om kinderen met passie en plezier te kunnen opleiden naar het Zwem ABC.


Pleun van Hout

Lesdag(en) en leslocatie:
Maandagmiddag, Basic-Fit Gennep.

Juf Pleun is opgegroeid in Ottersum en woont nu in Nijmegen. Juli 2020 is ze afgestudeerd aan de HAN, opleiding Sportkunde. Ze volgt momenteel aan de Radboud Universiteit, de Pre-Master: Pedagogische wetenschappen.

Pleun is naast een ‘slimme meid’ een fanatieke volleybalster en speelt op het een na hoogste niveau van Nederland volleyballen bij Activiva in Sint Anthonis. Pleun heeft in 2017 stage gelopen bij Zwemkanjers. Dit is zo goed bevallen dat ze in 2020 gesolliciteerd heeft en de opleiding Allround Zwemonderwijzer heeft afgerond. Een sportieve, zorgzame zwemjuf met heel veel specialisme op het gebied van zwemmen met een beperking. 
Tessa Mekke

Lesdag en leslocatie:
Donderdagmiddag, Basic-Fit Gennep.
Vrijdagmiddag, Basic-Fit Gennep

Juf Tessa is woonachtig in Ede en heeft haar MBO diploma in de evenementenorganisatie behaald, ze kwam er achter dat dit helaas toch niet helemaal haar ding was. Haar hart ligt toch meer in de sport en daarom koos ze ervoor om naar een andere richting te gaan kijken. Ze doet zelf aan korfballen en geeft ook al een aantal jaar training aan verschillende jeugdteams.

In het jaar 2020/2021 heeft Tessa stage gelopen bij Zwemkanjers. Vanaf het moment dat ze bij Zwemkanjers begon voelde ze zich al helemaal thuis en na haar stageperiode heeft ze besloten om de opleiding zwemonderwijzer te gaan volgen. Tessa zal op verschillende dagen werkzaam zijn zowel op kantoor als in het water.

'Het zwemmen in combinatie met lesgeven aan kinderen heeft mij zo erg getrokken dat ik hiervan mijn beroep wil gaan maken. Het geeft mij veel energie als ik de kinderen met een lach op hun gezicht zie zwemmen, en dat ze zich elke les blijven ontwikkelen. Ik kijk erg uit naar de komende periode!'

 

 


Rob van der Linden

Lesdag(en) en leslocatie:
Woensdagmiddag, De Vers Overloon

Meester Rob is woonachtig in Son en Breugel en is een fanatiek handballer op hoog niveau. Naast dat is Rob een dag in de week werkzaam bij Zwemkanjers kan je hem ook vinden in de Decatlon in Best. Tijdens zijn studie ontstond zijn passie voor de zwemles. Ondertussen heeft hij al een aantal jaar ervaring in het zwemonderwijs. 

'Zwemles geef ik met veel plezier! Ik vind het geweldig om te zien hoe kinderen zich kunnen ontwikkelen op hun eigen manier en tempo, om uiteindelijk naar buiten lopen met een prachtig diploma.'
Milou van Eldik (Teamleider)

Lesdag(en) en leslocatie: 
Maandagmiddag, Basic-Fit Gennep.
Dinsdagmiddag, Basic-Fit Gennep.
Woensdagmiddag, Landal De Vers in Overloon.
Zaterdagochtend, Basic-Fit Gennep.

Juf Milou woont in Boxmeer en heeft in 2013 haar sportopleiding gehaald via het CIOS in Arnhem en is opgeleid tot allround zwemonderwijzer. Naast de uren in het zwembad vervuld Milou verschillende administratieve werkzaamheden voor Zwemkanjers.

Milou staat bekend als een vlotte, enthousiaste juf die weet van aanpakken. Naast zwemmen doet Milou fanatiek aan volleybal en tennis.

'Iedere week geniet ik weer zodra ik met mijn Zwemkanjers het water in duik. Het is ontzettend waardevol dat ik een steentje bij mag dragen aan hun ontwikkeling.  Naast de zwemlessen ABC  presenteer en coördineer ik met heel veel plezier het diploma zwemmen. Samen met mijn collega's proberen we er iedere keer weer een feestje van te maken.
Ik haal heel veel voldoening uit de blije en trotse gezichtjes van de kinderen (en de ouders) wanneer ze hun diploma behaald hebben.'


 

Pascalle Wittebrood


Lesdag(en) en leslocatie: 
Dinsdagmiddag, Basic-Fit Gennep.
Woensdagmiddag, Basic-Fit Gennep.
Zondagochtend, Basic-Fit Gennep.

Juf Pascalle woont in Gennep en verzorgd op drie dagen zwemlessen voor onze Zwemkanjers. Pascalle is moeder van twee kinderen en weet op een zeer prettige wijze kinderen op te leiden naar het Zwem ABC. Pascalle staat bekend als een ervaren, vrolijke juf en verzorgt naast de zwemles ook Aquafit lessen voor volwassenen.

‘Ruim 17 jaar geleden kon ik van mijn hobby mijn beroep maken en werd ik senior zwemonderwijzer. Ik ben een echte zwemfanaat en lesgeven doe ik nog steeds met heel veel passie en plezier. Het lesgeven in kleine groepjes en het differentiëren tussen verschillende niveaus vind ik een ontzettend leuke uitdaging.’ 
Steffi Burgers

Lesdag(en) en leslocatie:
Maandagmiddag, Landal De Vers in Overloon.
Woensdag, Basic-Fit Gennep
Vrijdagmiddag, Basic-Fit Gennep.
Zaterdagochtend, Basic-Fit Gennep.

Juf Steffi is woonachtig in Cuijk en is met haar 15 zwemdiploma’s een echte waterrat. Ze heeft ruim 18 jaar zelf fanatiek aan synchroonzwemmen gedaan, in combinatie met het geven van zwemtraining aan kinderen tussen de 5 en 10 jaar. Steffi is in 2015 afgestudeerd aan de opleiding toerisme en recreatie. Het is altijd een wens geweest om van haar passie ‘zwemmen’ haar beroep te maken. Dit is de reden dat Steffi er in 2017 voor heeft gekozen om de opleiding tot zwemonderwijzer te gaan halen. Ze heeft sindsdien bij verschillende zwemscholen in deze regio ervaring op mogen doen en wij zijn ontzettend blij dat ze ons team vanaf januari 2019 komt versterken. Naast het lesgeven, is Steffi actief in het examenteam tijdens de momenten van diplomazwemmen.

'Om kinderen vanaf de eerste zwemles tot het behalen van het zwemdiploma C te mogen leren zwemmen geeft mij ontzettend veel plezier. Het is elke keer weer genieten om te zien hoe snel kinderen groeien en hun eigen grenzen verleggen. Ik ben een ervaren, vrolijke, gedreven zwemjuf die kinderen op een duidelijke, gestructureerde manier kan leren zwemmen. Hierbij is een hele grote dosis plezier aanwezig, af en toe gek doen hoort daar natuurlijk ook bij!'Basic-Fit Gennep
Kleermakersgroes 14
6591 KH Gennep

De Vers Overloon
Raaijweg 25
5825 AL Overloon

Zwemkanjers
06-83410367
info@zwemkanjers.nl

 

Algemene Voorwaarden | Privacy Statement
@2019 Zwemkanjers | Webdesign: Dix Design