Ons teamSuzanne Brienen (Eigenaresse én Zwemjuf)

Lesdag(en) en leslocatie:
maandagmiddag, Landal De Vers in Overloon.
Donderdag, De Groes - Gennep
Zondagochtend, De Groes - Gennep. Juf Suzanne woont samen met haar partner en twee kinderen in Sint Anthonis.

In 2008 heeft ze aan het CIOS in Arnhem haar diploma tot ‘Allround zwembadmedewerker’ behaald. Suzanne heeft altijd fanatiek gezwommen en is op haar 18 jarige leeftijd begonnen met geven van zwemlessen aan kinderen en volwassenen. In 2012 heeft ze haar eigen privé zwemschool opgestart, een droom die uitkwam! Door haar enthousiaste en prettige manier van lesgeven voelen de Zwemkanjes zich snel op hun gemak. 

Sinds januari 2022 heeft Suzanne samen met haar partner Willem het volledige zwembad in beheer. Zwembad De Groes is 7 dagen in de week geopend van 07.00 tot 21.20. 
Voor informatie over de volwassene lessen die verzorgd worden bij De Groes, zie website: www.zwembaddegroes.nl

'Naast alle administratieve taken, vind ik het lesgeven en meedraaien op de groepen nog steeds ontzettend leuk! Ieder kind is uniek en verdient het om met plezier naar de zwemles te kunnen gaan. Tijdens mijn lessen gebruik ik veel fantasie en vervolgens zie ik de kinderen ‘vriendjes’ worden met het water. Het geeft zo veel voldoening om kinderen met passie en plezier te kunnen opleiden naar het Zwem ABC.


 

Linda Custers
(foto volgt)

Lesdag(en) en leslocatie:
Vaste invaller

Linda is mama van twee kids en woont samen met haar man in Venray.
Linda is een ervaren instructrice en heeft al bij heel veel zwembaden en organisaties lesgegeven. Naast de uren in het water werkt Linda als fysiotherapeute voor Dichterbij en in haar vrije tijd doet ze aan 'wedstrijdzwemmen'.

Linda is een enthousiaste, zorgzame zwemjuf met heel veel specialisme op het gebied van zwemmen met een beperking. Daarnaast houdt Linda wel van een grapje!
Tessa Mekke

Lesdag en leslocatie:
Maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag.

Juf Tessa is woonachtig in Ede en heeft haar MBO diploma in de evenementenorganisatie behaald, ze kwam er achter dat dit helaas toch niet helemaal haar ding was. Haar hart ligt toch meer in de sport en daarom koos ze ervoor om naar een andere richting te gaan kijken. Ze doet zelf aan korfballen en geeft ook al een aantal jaar training aan verschillende jeugdteams. In het jaar 2020/2021 heeft Tessa stage gelopen bij Zwemkanjers. Vanaf het moment dat ze bij Zwemkanjers begon voelde ze zich al helemaal thuis en na haar stageperiode heeft ze besloten om de opleiding zwemonderwijzer te gaan volgen, deze is in 2022 afgrond. Tessa is op verschilde dagen werkzaam voor onze organisatie. Ze ondersteunt met werkzaamheden op kantoor en verzorgd met veel plezier de lessen in het water. 'Het zwemmen in combinatie met lesgeven aan kinderen heeft mij zo erg getrokken dat ik hiervan mijn beroep wilde maken. Het geeft mij veel energie als ik de kinderen met een lach op hun gezicht zie zwemmen, en dat ze zich elke les blijven ontwikkelen.'


Maaike Dukelo

Lesdag(en) en leslocatie:
Maandagmiddag, Landal De Vers in Overloon

Juf Maaike is mama van dochter Jinte en woonachtig in Sint Anthonis.Maaike is een fanatieke wedstrijdzwemster geweest en heeft dit op Nationaal niveau mogen doen. Daarna heeft Maaike jarenlang zwemtrainingen mogen verzorgen aan kinderen en volwassenen op sportief topniveau en niet te vergeten de ABC zwemlessen.Naast het genieten van haar dochter zijn Maaike en haar partner druk bezig met hun eigen bedrijf. www.zwemspullen.nl. Een specialistische winkel voor zwemkleding en accessoires in Uden.

Ik ben een rustige, enthousiaste, gedreven instructrice en ontzettend gemotiveerd om kinderen met plezier op te leiden tot zwemkanjer. Mijn kwaliteiten liggen bij mijn kennis en vaardigheden.Ik kijk er naar uit om met plezier en structuur de kinderen de juiste zwemtechnieken aan te leren en het maximaal haalbare eruit te halen.Ik heb zelf de ervaring, wanneer je vanaf jongs af aan met plezier met water in contact komt, en goed leert zwemmen, je hier levenslang plezier aan zult beleven.Ik kijk er naar uit om kennis te maken met alle Zwemkanjers en met jullie papa's en mama's. Tot in het zwembad! 


Sally Cox

Lesdag(en) en leslocatie: 
Maandagmiddag, De Groes - Gennep.
Woensdagmiddag, De Vers - Overloon.  

Juf Sally woont samen met haar man en twee kinderen in Wansum en verzorgd op twee middagen zwemlessen voor Zwemkanjers. Sally staat bekend als een vrolijke juf en weet op een zeer prettige wijze kinderen op te leiden naar het Zwem ABC!

‘Een aantal jaren geleden kon ik van mijn hobby mijn beroep maken en werd ik zwemonderwijzer. Ik ben een echte zwemfanaat en lesgeven doe ik met heel veel passie en plezier. Het lesgeven in kleine groepjes is ontzettend fijn. Naast de uurtjes in het water vind ik het ook ontzettend leuk om mee te helpen met administratieve werkzaamheden op ons kantoor.Milou van Eldik (Teamleider)
Lesdag(en) en leslocatie: 
Maandagmiddag, De Groes - Gennep.
Dinsdagmiddag, De Groes - Gennep.
Woensdagmiddag, Landal De Vers in Overloon.
Zaterdagochtend, De Groes - Gennep.

Juf Milou woont samen met haar partner in Boxmeer en heeft in 2013 haar sportopleiding gehaald via het CIOS in Arnhem en is opgeleid tot allround zwemonderwijzer. Naast de uren in het zwembad vervuld Milou verschillende administratieve werkzaamheden voor Zwemkanjers. Milou staat bekend als een vlotte, enthousiaste juf die weet van aanpakken. Naast zwemmen doet Milou fanatiek aan tennis. 'Iedere week geniet ik weer zodra ik met mijn Zwemkanjers het water in duik. Het is ontzettend waardevol dat ik een steentje bij mag dragen aan hun ontwikkeling.  Naast de zwemlessen ABC  presenteer en coördineer ik met heel veel plezier het diploma zwemmen. Samen met mijn collega's proberen we er iedere keer weer een feestje van te maken.
Ik haal heel veel voldoening uit de blije en trotse gezichtjes van de kinderen (en de ouders) wanneer ze hun diploma behaald hebben.' 

Nicole Hendriks 
(foto volgt)


Lesdag(en) en leslocatie:
Woensdag en vrijdag : De Groes Gennep 


Stephanie van Mil

Lesdag(en) en leslocatie: 
Woensdagmiddag, De Groes - Gennep.
Vrijdagmiddag , De Groes - Gennep  

Stephanie woont samen met haar partner en dochtertje in Sint Anthonis en geeft al jaren danslessen aan kinderen en volwassenen. In 2022 is Stephanie met veel enthousiasme gestart met de opleiding tot zweminstructrice. 

Ik geniet van het lesgeven en het voelt zo goed om kinderen iets te mogen leren waar ze heel hun leven plezier aan hebben. 


Luca Jilissen

Lesdag en leslocatie: 
Zaterdag, De Groes - Gennep.

Luca is woonachtig in Beugen en studeert Sportkunde aan de HAN in Nijmegen. Luca is een sportieve meid en heeft in 2021 een jaar bij Zwemkanjers stage gelopen. Dit is zo goed bevallen waardoor Luca sinds 2022 werkzaam is voor onze organisatie!

’Tijdens mijn stage heb ik heel veel mogen leren en verschillende doelgroepen mogen lesgeven. Van kinderen tot senioren en zwemmers met een lichamelijke en/of verstandelijke beperking. Iedere zaterdag geef ik zwemles met heel veel plezier! Ik vind het geweldig om te zien hoe de kids  zich ontwikkelen. Daarnaast mag ik assisteren tijdens het afzwemmen, een feest waar we met z’n allen van genieten!'


De Groes - Gennep
Kleermakersgroes 14
6591 KH Gennep

De Vers Overloon
Raaijweg 25
5825 AL Overloon

Zwemkanjers
06-83410367
info@zwemkanjers.nl

 

Algemene Voorwaarden | Privacy Statement
@2019 Zwemkanjers | Webdesign: Dix Design