Skip to main content

We Score

Online uw Zwemkanjer volgen

Zwemkanjers maakt gebruik van een online leerlingvolgsysteem. Dit betekent dat ouders hun kind online kunnen volgen met een persoonlijke code. Wij hopen dat uw kind door het zien van de vorderingen gestimuleerd wordt in het leerproces.

Op het moment van inschrijven ontvangt u van ons inloggegevens. De persoonlijke pagina geeft een overzicht van de aanwezigheid in de lessen en ook de vaardigheden en het niveau van uw zoon/dochter kan via deze persoonlijke pagina gevolgd worden. Wanneer een onderdeel voldoende wordt beheerst zal bij dit betreffende onderdeel een smiley getoond worden. Wanneer uw zoon/dochter alle smileys heeft behaald, zal er op korte termijn diplomazwemmen plaatsvinden.

Wanneer uw kind niet kan komen zwemmen dan dient u het kind minimaal 24 uur van tevoren online af te melden. U kunt via We Score een nieuw tijdstip plannen om deze gemiste zwemles in te halen. Wanneer uw kind alle diploma’s heeft behaald (Zwem-ABC) en besluit om te stoppen met de zwemlessen dan komen eventuele inhaallessen te vervallen.

U kunt het inhaaltegoed opbouwen tot maximaal 4 inhaal lessen per zwemjaar. Meer informatie over inhalen/afmelden treft u in de algemene voorwaarden.