Lenn en Pleun, Oktober 2021

Hallo,
We hebben niks als goede woorden over jullie! 
We hebben de zwemlessen zowel bij Pleun als bij Lenn erg prettig ervaren. 
Nogmaals bedankt voor de zorg, aandacht, creativiteit enz. Waarmee jullie de lessen geven.


Tot ziens, 
Groetjes Pauline

Jazz, Oktober 2021

Goedemiddag alle zwemjuffen . 
Wij willen jullie ook bedanken voor de leuke en natuurlijk leerzame tijd . Jazz ging altijd met plezier naar de zwemles Kwam ook door de leuke juffen Steffi en Pascale . Over 1,5 jaar zien jullie ons weer terug voor Maze. We hebben niks aan te merken over zwemkanjers. Alles was top geregeld ! 


Groetjes 
Nadika en Jazz


September 2021

Hallo, 

Wij willen jullie heel erg bedanken voor het zwemonderwijs van onze zoon. Wij zijn steeds erg tevreden geweest over hoe jullie het aangepakt hebben. Vooral over het vanaf het begin de kinderen alles laten doen en het vlot beginnen met kleren zwemmen waren we erg enthousiast. Hiermee geef je kinderen veel vertrouwen. Wij hebben dus alleen maar positieve feedback, er zijn wat ons betreft geen punten waar jullie op zouden moeten letten of die wij graag anders hadden gezien. Wij bevelen jullie ook van harte aan bij andere ouders die op zoek zijn naar een zwemschool.
Groetjes ons,

Fenne, September 2021

Beste Zwemkanjers, 

Wij willen jullie bedanken voor de fijne zwemlessen en altijd fijne communicatie! Toen we voor Fenne rondkeken voor een zwemschool raadde veel mensen in onze omgeving / vriendenkring een andere zwemschool aan, want daar kreeg je één zwemdiploma ipv apart ABC en je hoefde daar niet af te zwemmen. Ik heb toch eerst m’n huiswerk gedaan en rond gekeken op internet en ervaringen gelezen. Vervolgens hadden wij het beste gevoel bij zwemkanjers en de werkwijze van zwemkanjers. En wat zijn wij blij dat we deze keuze gemaakt hebben! Nooit spijt van gehad! Vanaf de eerste zwemles tot de laatste, is Fenne altijd met veel plezier gaan zwemmen. En ook in de Corona tijd bleven jullie betrokken bij de kids!  Jullie kijken niet alleen naar het “ kunnen zwemmen” maar ook naar de techniek en uithoudingsvermogen/ conditie en veiligheid. Dit vonden wij heel fijn. Voor ons staat dit voor kwaliteit.  Want wat is het belangrijk dat je ècht goed kan zwemmen. Nogmaals bedankt voor alles!  En tot over een paar jaar, het zusje van Fenne komt zeker bij jullie zwemmen! Tot dan!
Groetjes wesley en linda, de ouders van Fenne van Putten.
 

Joris, September 2021

Hallo,

Wij willen jullie heel hartelijk bedanken voor de fijne zwemlessen van Joris. Hij is heel erg goed gevolgd in zijn behoeftes en heeft alles op zijn eigen tempo mogen doen, en toch heeft hij van de zwemjuffen ook het vertrouwen gekregen om zijn eigen grenzen te verleggen en nieuwe dingen aan te gaan, zonder er toe gedwongen te worden. Voor ons en onze kinderen heel belangrijk!


Groetjes Jojanneke

Christiaan, Reinier, Daan, Lena September, 2021

Dankjewel lieve Zwemkanjers voor al die leuke zwemlessen!
Heel veel groetjes van , Christiaan, Reinier, Daan en Lena

Mirte, September 2021

Eerst A en B en na een pauze ook nog C gehaald, Hoera!
Team Zwemkanjers, ontzettend bedankt voor de fijne zwemlessen, jullie zijn “kanjers”

Groetjes van MirteSiem, Juli 2021

Hallo allemaal,
Wat een leuke foto van alle kids 🙂
Siem is helemaal blij en trots met het behalen van zijn zwemdiploma’s!
Jullie ook bedankt voor de prettige samenwerking! Wij hebben jullie als een super fijne zwemschool ervaren. Siem is altijd met plezier gegaan en vond het eigenlijk wel jammer dat het nu klaar is bij jullie…Wij raden iedereen aan om voor jullie zwemschool te kiezen. Jullie zijn kanjers!
Hopelijk tot over een jaartje dan komt Noor gezellig zwemmen 🙂
Lieve groetjes,Siem en familie

Stijn Juni 2021

Lieve zwemkanjer-juffen,

Een beetje late reactie, maar niet minder gemeend 😉 We willen jullie bedanken voor de fijne zwemlessen die Stijn bij jullie heeft gekregen.We zijn blij dat we destijds deze keuze hebben gemaakt voor Stijn. Kleine groepjes, persoonlijke aandacht, de tijd nemen.We hebben het als zeer prettig ervaren!Daarom hebben we Luuk ook inmiddels ingeschreven. 
Lieve zwemjuffen,Ik vind het leuk dat ik mijn A en B diploma heb gehaald. Ik vond het leuk om bij jullie te zwemmen. De thema lessen en door het gat zwemmen vond ik het leukste. 
xxxxx Stijn

Lynn, Juni 2021

Lieve juffen van zwemkanjers,
In de mail die we ontvangen hebben vragen jullie naar onze mening over Zwemkanjers! Het is natuurlijk een rare tijd geweest vanwege Corona, maar wij zijn erg enthousiast over Zwemkanjers! Erg vakbekwaam, altijd lief voor de kinderen! Lynn is altijd met plezier naar de zwemles gegaan! We komen met onze jongste dochter Bo hopelijk snel terug! Bedankt voor alles!!
Groetjes Saskia
 

Fay April, 2021

Lieve zwemjuffen!

Wij zijn wederom weer erg te spreken over Zwemkanjers! Nadat onze oudste dochter bij jullie zwemles heeft gevolgd was het voor ons een logische keuze om ook onze jongste dochter Fay hier te laten starten met zwemles. Zij was als baby erg bang voor water en zwemmen bracht voor haar veel spanning mee. Hier speelde jullie en vooral Milou erg goed op in. Het ging er in het begin niet om hoe ze het deed maar vooral dát ze het deed. Het vertrouwen in het water, in zichzelf maar zeker ook in haar zwemjuf, groeide elke keer weer! Nadat ze over haar angst heen was, groeide ze enorm en ging het zwemmen en de techniek steeds beter. Met veel plezier ging ze elke week weer naar de les en haar zwemjuf. We zien nu dat Fay enorm veel plezier heeft in het water en haar angst weg is.

Wij raden iedereen deze zwemschool dan ook zeker aan. De zeer persoonlijke en goede begeleiding van de juffen en het zwemmen in kleine groepjes deed ons toen besluiten om deze zwemschool te kiezen. We hebben hier dan ook zeker geen spijt van. Helaas sluiten we nu een hoofdstuk af. Geen zwemles meer en geen ritjes meer naar Gennep. Jullie zijn ECHTE Zwemkanjers. Mede namens Fay, dank jullie wel! 

Mayke en Senn, Oktober 2020

Hierbij wil ik graag onze ervaring met zwemkanjers laten weten.

Wat is jullie aanpak een verademing! Lekkere kleine groepjes, veel persoonlijke aandacht en niet elke week zweten langs het zwembad, maar heerlijke rust voor de kinderen en geen ouders die ze afleiden. Zwemscore was ook erg fijn, en Senn keek elke week uit naar zijn dolfijntjes, helaas kwamen die maar een keer per 2 weken.

Senn is een echte waterrat, altijd al geweest. Vandaar dat hij ook met de 4,5 jaar is gestart en wat een plezier had hij erin! Voor zijn leeftijd toen al erg klein en fijn, maar tegen ieders verwachting in had hij binnen 11 maanden A gehaald, B zou lastig worden voor hem omdat hij weinig kracht had omdat hij nogal klein is, maar ook binnen ruim 3 maanden was daar ook B! Gelukkig net voordat de corona pandemie begon. Na de pandemie ging hij voor C, ook dit zou lastig worden aangezien hij nog steeds kracht (en lengte) tekort kwam. Uiteindelijk heeft hij 5 maanden voor zijn C-diploma geknokt, met zo ontzettend veel plezier! Al met al zijn we nog geen twee jaar bezig geweest, en we hebben Senn nooit een les horen zeggen dat hij geen zin had. Altijd veel plezier gehad en hij was helemaal gek op zijn juffen! Een waterrat is hij nog steeds. Hij was dan ook erg verdrietig toen hij hoorde dat hij nu “klaar” was met zwemmen. Hij gaat het zwemmen erg missen. Helaas valt zwemsport nu nog samen met de training van voetbal, maar als dit (misschien vanaf januari) verandert, wil hij dit erg graag gaan doen! Wat een toppers zijn jullie! Bedankt voor het vertrouwen in Senn, en bedankt voor het vertrouwen wat jullie Duuk hebben gegeven. Duuk is vanaf dat het een baby was al erg bang geweest voor water. Babyzwemmen was vanaf het begin een drama. Hij durfde niet in bad met Senn want dan kwamen er spetters op hem en wilde hij er meteen uit. Ook douchen durfde hij niet. Alleen in bad met een klein laagje was de enige optie. Maar nu is hij een echte waterrat geworden, die geen angst meer heeft. En dat allemaal dankzij jullie! Wat zijn we daar bij mee!! Gelukkig zien we elkaar de komende jaren nog met Duuk en zal Senn ook nog wel vaak voorbij komen!
Groetjes Mayke en Senn

Fiona en Medde, Oktober 2020

Ja, wij zijn ook super trots op Medde. Dat heeft ze maar mooi even gedaan! 
Super bedankt voor jullie enthousiasme!
Jullie doen het super leuk, echt waar!
We hebben gisteren het filmpje ontvangen, ook super leuk!
Ik heb verder geen opmerkingen, ga gewoon vooral zo door!

We zien en spreken elkaar de komende tijd nog wel tijdens de zwemlessen van Lennon.
Groet Fiona

Joost Sharon en Senn, Oktober 2020

Senn heeft afgelopen zaterdag zijn B diploma gehaald! Nu kregen wij de mail met de vraag hoe onze ervaring is geweest:

Onze ervaring is dat Senn op een rustige en fijne manier zwemles heeft gehad. Senn is onzeker en erg verlegen maar hier is super goed mee omgegaan! Steffi was voor Senn een hele fijne zwemjuf! Rest natuurlijk ook, maar Steffi was zijn vaste juf.

We hopen dat de zwemlessen over een tijdje bij zijn broertje hetzelfde zullen verlopen.

Bedankt voor alles!

Jeroen, Yvonne, Jesse, Fiene en Ize, Oktober 2020

Voor ons zitten de zwemlessen erop! Onze dochters Fiene en Ize hebben beiden genoten van de zwemlessen. Fiene had geen kracht om diploma c te halen, onze Ize is een zwemratje, heeft kracht en heeft laten zien, dat zij diploma C wel kon halen. Eigenlijk hoop ik dat Ize nog verder wil met zwemmen, maar in welke vorm?

Beide kinderen hebben op hun eigen niveau kunnen zwemmen en dat is helemaal goed! 
Wij als ouders hebben het als een feestje ervaren en daarbij was het wachten in de ontmoetingsruimte ook nog eens gezellig. Ik zal het best gaan missen! 

Nogmaals heel veel dank voor jullie inzet, ondanks de moeilijke Corona situatie hebben jullie altijd oog gehad voor jullie Zwemkanjers!
Ize heeft zaterdag een lekkere attentie voor jullie ‘koffiekamer’ aan Milou gegeven. Geniet ervan en alle goeds voor de toekomst gewenst. 

Groetjes uit Oeffelt

Joost, Sally en Emma, augustus 2020

Lieve zwemjuffen!
Wij jullie bedanken voor de fijne samenwerking en zijn super trots op Emma dat ze geslaagd is.
Emma zelf is ook helemaal blij en gaat jullie missen.
Onze ervaring met zwemkanjers kunnen we niet anders omschrijven als erg goed! Uiteraard is het altijd leuk om evt vaker hulpouder te mogen zijn, omdat je dan ook meer contact hebt met jullie persoonlijk. Toch vonden wij het via de mail ook erg goed gaan. Jullie reageerden snel en stonden echt open.
Super fijn dat we deze zomervakantie zoveel hebben kunnen zwemmen en dat we de vakantie geweldig konden afsluiten met het b-diploma!
Nogmaals dank voor alles!

Sanne en Nimm, augustus 2020

We zijn heel , heel erg tevreden over Zwemkanjers! Jullie zorg voor Nimm hebben we enorm op prijs gesteld, waarvoor we jullie willen bedanken.

Jolanda Verdijck, augustus 2020

Beste Juffies van Zwemkanjers,
Bedankt voor de afgelopen jaar en 5 maanden, Tren is elke week met veel plezier zijn zwemlessen komen volgen. Wij hebben het als zeer prettig ervaren. Ook de oplossingen die zijn geboden tijdens de corona tijd, heel prettig.
Zijn zusje Kris staat alweer ingeschreven en we hopen bij haar op de zelfde prettige ervaring met de zwemlessen.
 
Groetjes van Tren!


Basic-Fit Gennep
Kleermakersgroes 14
6591 KH Gennep

De Vers Overloon
Raaijweg 25
5825 AL Overloon

Zwemkanjers
06-83410367
info@zwemkanjers.nl

 

Algemene Voorwaarden | Privacy Statement
@2019 Zwemkanjers | Webdesign: Dix Design