Kim en Martijn, juni 2019
Wij zijn dik tevreden! Jullie team werkt zo leuk met alle kinderen. Fieke had de laatste weken aangegeven dat ze het fijn vond om bij Pascale en Sanne te zwemmen. En ineens lukte het met de koprol. Toch ook op vrijdag tijdens de inhaal lessen terug bij Steffi en Sanne kwam het weer goed en zwom ze ineens door het gat met kleren. Ze was wel vaak moe maar zette door en had er plezier in. Fijn, dat ze mocht afzwemmen om positief af te kunnen ronden; certificaat of diploma. Super dat het laatste gelukt is! En dat het in Overloon mocht. En de begeleiding van Milou was ook top!
Jullie steken er echt met kop en schouders boven uit. Bij Zwemkanjers is zwemles en afzwemmen elke keer een feestje!
Tot volgend jaar! Dan komen we nog een keer terug voor onze Melle!

Susanne Cornelis de Rooij, april 2019
Met heel veel plezier heeft Bibi in ruim een jaar tijd diploma A/B/C gehaald. We zijn super tevreden over de zwemschool! De juffen zijn ontzettend lief en hebben haar heel mooi leren zwemmen. Ze heeft de lessen altijd leuk gevonden ! Hartstikke bedankt!
Volgend jaar komen we heel graag terug met Sofie.

Bianca Joosten, januari 2019
Beste zwemkanjers juffen, Maika heeft erg genoten van de zwemlessen bij jullie. Zij heeft geen enkele keer geen zin gehad in de zwemles. Ging altijd met ontzettend veel plezier en ze vind het nu zelfs jammer dat ze al haar abc heeft gehaald. Ze ging dan ook als een speer, in 10 maanden haar a,b en C diploma. Bedankt kanjers jullie zijn top!

Koen en Daan van Lijssel, November 2018
Beste zwemkanjers juffen en meester,
Super hebben wij (Daan & Koen) genoten van de zwemlessen. Allebei binnen 1 jaar A en B gehaald, terwijl onze ouders nooit, van te voren met ons zijn gaan zwemmen. De persoonlijke aandacht is hierbij t allerbelangrijkste. Dat kan door de kleine groepjes van 4-5 kinderen.
Jullie zijn toppers. Liefs Daan & Koen

Marco en Mieke, November 2018
Bedankt voor al het geduld en goede lessen! Onze Julia heeft diploma C gehaald. Een hele prestatie, voor haar en de zwemleraressen :-)! Zwemkanjers, goede keuze!

Judith Verschuren, Oktober 2018
Wat een fantastisch concept; zwemkanjers!
De kleine groepjes, de persoonlijke begeleiding, de speelse manier van lesgeven… maar bovenal, de liefde en genegenheid voor je kind!
Ieder kind kan hier zichzelf zijn en onze Louise vond het zó fijn dat ze zéker door wil zwemmen bij zwemkids, en dat terwijl ik twijfelde of ze haar B-diploma wel zou halen… nu heeft ze C en gaat ze verder! Petje af en heel erg bedankt zwemkanjers!

Yvonne en Fiene, Juli 2018
Onze dochter Fiene heeft vandaag haar B diploma behaald. In 14 maanden tijd is ze van een onzeker, ‘angstig voor water’ meisje uitgegroeid tot een echte zwemSTER.

Marieke en Kenny, april 2018
Bedankt voor de fijne zwemlessen aan Renske.
Wij hadden niet verwacht dat ze zo vlot haar A en B diploma zou gaan halen (14 maanden), want ze was bij aanvang absoluut nog niet watervrij. Door de fijne, kindgerichte aanpak en het zwemmen in kleine groepjes voelde Renske zich al snel als “een vis in het water¨ .
Complimenten aan jullie Vera, Sanne en Suzanne!!

Hanneke van den Heuvel, maart 2018
Wat fijn dat onze meiden bij jullie zwemschool een plaatsje kregen om te zwemmen. Wat een verschil met de andere zwemscholen! De kleine groepjes waarin veel ruimte is voor persoonlijke begeleiding en aandacht waren voor ons en onze meiden erg belangrijk.
Dank nogmaals en complimenten voor alle zwemjuffen en -meesters.
Ik kan iedereen zwemkanjers aanraden!

Bernie, Anne en Vince Verheijen, november 2017
Bedankt voor alles wat jullie Vince het afgelopen jaar geleerd hebben in het zwembad!
Hij begon met best wat spanning en als ik hem nu zie zwemmen is dat heerlijk om te zien:)
Hij vind het zo leuk en gaat er nog veel plezier van beleven.
Bedankt allemaal!

Familie Jansen, november 2017
En ja hoor, ook onze tweede dochter, Roxanne, heeft met veel (zwem) plezier en in 15-16 maanden haar diploma B gehaald. Ook bijzonder prettig jullie eerlijke advies, ze kan met haar net 5 jaar doorgaan voor C, maar dan gaat het wel langer duren omdat ze de kracht nog niet voldoende heeft voor de langere afstanden. Daarom hebben wij er ook gekozen om ze een jaartje te laten groeien, zodat ze, als ze 6 is, sneller bij jullie alsnog C kan halen. Het geeft wel aan dat jullie instelling niet is om zo veel mogelijk geld te verdienen, maar om de kinderen met plezier en persoonlijke aandacht naar een zwemdiploma te begeleiden. Roxanne heeft nu al zin in volgend jaar!

Kim en Martijn, oktober 2017
Wij willen jullie nogmaals bedanken voor fijne manier waarop jullie onze zoon naar zijn A en B-diploma hebben begeleid. Sinds dat onze zoon (bijna 8, hooggevoelig) deze zomer bij Zwemkanjers kwam, is er zoveel positief veranderd. Voor die tijd was zwemles (bij een andere zwemschool) een hele opgave, dat ging gepaard met de nodige spanning, frustratie en onbegrip van buitenaf. Een kind kun je niet dwingen, dus het was een hele uitdaging. Maar het kwam goed! Door jullie aanpak! Bedankt voor jullie vertrouwen, begrip, positiviteit, expertise en enthousiasme. Jullie hadden onze zoon in no-time ‘door’ en hadden feeling voor wat hij nodig had. Het belang van het kind staat bij jullie echt voorop én plezier maken.
Ga zo door!

Bart en mama Linda, september 2017
Wat een fijne zwemschool is dit. Wij zijn met onze zoon bij een andere zwemschool begonnen maar daar konden ze hem niet de juiste aandacht en hulp geven die hij nodig heeft vanwege zijn autisme.
Bij Zwemkanjers was het vanaf de eerste les al duidelijk dat hij hier aan het juiste adres was. Door zijn autisme moet Bart echt bij de les gehouden worden en heeft hij wat extra aandacht nodig voor zijn zwakkere motoriek. Dit hadden ze echt snel in de gaten. Toen Bart halverwege zijn B diploma was werd het duidelijk dat C te hoog gegrepen was motorisch gezien. Dit werd bij ons ook eerlijk en duidelijk aangegeven, dat is erg fijn want dat bied vertrouwen. Maar Suzan had wel een oplossing. Na het behalen van zijn diploma B zouden we nog een aantal lessen voor C doen, in ons geval tot einde zomervakantie, en dan zou hij in de reguliere les zijn C certificaat krijgen. Daar staan de dingen op die wel goed gingen. Voor Bart zijn gevoel had hij nu in een paar lessen ook zijn C diploma. Je had eens moeten zien hoe trots hij was op zijn diploma/certificaat. En wij waren beretrots op hem, maar ook op het team van Zwemkanjers die hun uiterste best hebben gedaan om Bart zwemveilig te maken.

Nick en mama Nicole, augustus 2017
De eerste les was echt heel spannend. Maar Suzanne zorgde er met haar positieve uitstraling gelijk voor dat Nick in het water dook en blij uit het bad kwam. Complimenten voor de hele aanpak van lesgeven. Leuk team enthousiate instructeurs zorgde dat Nick A , B en C heeft gehaald. Bedankt allemaal.

Saskia Hulsman en dochter Pip, juli 2017
Na 2 andere zwemscholen voor onze oudere dochters is Zwemkanjers een fantastische zwemschool gebleken. Binnen een goede 10 maanden haalde onze jongste dochter haar A en B. De kleine groepjes zijn ontzettend fijn en juf Mindy en meester Tom waren altijd enthousiast en motiverend. Super bedankt allemaal!!

Nieky en Yara, juni 2017
Op 22 mei is Yara geslaagd voor haar C diploma. Van een onzeker meisje wat niet in het water durfde te springen. Is ze gegroeid tot een meisje wat veel plezier kreeg in het zwemmen en op topsnelheid door het zwembad gaat. Ze is heel fijn begeleid en er is veel ruimte voor aandacht geweest.
Heel erg bedankt voor alles, Suzan, Sanne en natuurlijk Mindy.
Dikke kus van Yara.
Ps. Nimm komt er ook snel aan.


Basic-Fit Gennep
Kleermakersgroes 14
6591 KH Gennep

De Vers Overloon
Raaijweg 25
5825 AL Overloon

Suzanne Brienen
0485 - 346894
info@zwemkanjers.nl

 

Algemene Voorwaarden | Privacy Statement
@2019 Zwemkanjers | Webdesign: Dix Design