Skip to main content

ZwemSPORT

Tijdelijk geen aanbod!

In het voorjaar van 2024 gaan we de mogelijkheden opnieuw bekijken. Gezien de wachttijden voor de ABC zwemlessen hebben wij op dit moment geen mogelijkheden voor het aanbieden van een vervolgprogramma. Wij hopen dit in het voorjaar van 2024weer aan te kunnen bieden!

Bij Zwemkanjers heeft uw kind de mogelijkheid om na het behalen van het ABC diploma wekelijks lekker te blijven zwemmen.

Zwemsport (tijdelijk geen aanbod) 
Ben je een ‘echte’ waterrat en wil je graag blijven zwemmen na het behalen van de reguliere zwemdiploma’s? Kom dan gezellig een keer meezwemmen in onze nieuwe lesgroep ZwemSPORT.
Zwemsport is voor kinderen van 5 tot en met 13 jaar die minimaal in het bezit zijn van een A&B diploma. een leuke, sportieve en recreatieve manier lekker bezig zijn in het water, d.m.v. allerlei spelvormen op je eigen niveau.

Invulling van de lessen
Plezier maken, wedstrijdjes houden, sporten en spelen in het water, dát doen we bij onze zwemgroep: Zwemsport.
Als je meedoet met Zwemsport heb je iedere les iets leuks te doen. Survivallessen, zwemmen op muziek, estafette races, snorkelen en diverse balspellen, voor ieder wat wils. Heb je zelf een leuk idee, bespreek dit dan met de instructeur, alles is mogelijk!

Locatie Zwemsport
Leslocatie: De Groes Gennep 
Meer informatie mail naar info@zwemkanjers.nl 

C-zwemgroep