Skip to main content

ZwemFUIF

NIEUW NIEUW NIEUW!

Wij organiseren graag een onvergetelijke zwemfuif voor ieder kind!
De feestjes duren 2uur (waarvan 1uur spel buiten het zwembad en 1uur in het zwembad). De laatste 15 minuten is het mogelijk om het zwembad om te toveren tot een disco met je eigen favorieten hitjes.
De feestjes zijn te reserveren vanaf 7 kinderen en bedragen €15,50 per kind.
LET OP: Alle deelnemers dienen minimaal in bezit te zijn van Zwemdiploma B.

Voorbeelden van onze ZWEMfuifjes:

De onderwaterwereld
Het gehele feestje staat in het teken van de onderwaterwereld. We leren jullie de beginselen van het snorkelen en maken een super coole groepsfoto op op de bodem van het zwembad.

Swing en dans
Dansen in het water op jouw favoriete liedjes? We beginnen met het aanleren van een choreografie op de kant (in de zaal) hierna gaan we deze coole moves uitvoeren in het zwembad.
Gek op dansen, muziek én water? Zoek dan gauw je favoriete liedje uit!

Hijs de zeilen
Varen als piraten over de zee, én ga de strijd aan met de zeerovers! Doormiddel van spannende opdrachten kan de code van de schatkist worden gekraakt. Heb jij een lange adem en duik jij samen met je vriendjes en vriendinnetjes naar de bodem om de schatkist te openen?

Discofeestje
Een feestje in je eigen thema of buiten het zwembad (denk aan een sport- of survival feestje? Alles is mogelijk, laat je idee horen en wij zorgen voor een feestje om nooit meer te vergeten.

Voor meer informatie of reserveringen neem contact met ons op:
info@zwemkanjers.nl